Spalatorie covoare

Senzatia pe care ti-o da un covor moale si curat sub picioarele tale este minunata. Covorul ofera camerei o nota de caldura si confort. De aceea poti avea incredere ca vom acorda o atentie sporita in curatarea covoarelor tale. Expertii nostri vor indeparta toate petele, fie ele pete produse de animale, pete de mancare sau datorate circulatiei intense pe o anumita zona a covorului, redandu-i moliciunea si stralucirea de la inceput.


tarife spalare covoare

Etapele spalarii covoarelor

1. COLECTAREA. Membrii echipei noastre pot veni la dumneavoastra pentru colectarea covoarelor, daca faceti o comanda telefonica. Covoarele sunt preluate, etichetate si transportate la sediu.

2. ASPIRAREA. Incepem cu desprafuirea covoarelor. Aceasta se face mecanizat, cu ajutorul desprafuitorului care indeparteaza praful si alte impuritati pentru a asigura o spalare de calitate.

3. SPALAREA. Urmeaza spalarea in profunzime cu masina automata. Covorul este preluat de benzile rulante prin etapele procesului de spalare. Covorul udat cu apa rece si samponat cu detergent special de covoare, apoi este spalat cu ajutorul periilor rotative care se deplaseaza de la o latura la alta a trenului de spalare si care patrund in profunzimea covorului. La final, melcul rotativ face o ultima periere, iar jeturile de apa fac o prima clatire, pentru indepartarea detergentului si a murdariei rezultate apoi covoarele sunt rulate si pregatite pentru clatirea finala si stoarcere prin centrifugare Detergentii utilizati sunt produsi special pentru covoare. Nu contin inalbitori, solventi sau polimeri și au proprietati antibacteriene și antistatice, indeparteaza eficient petele de grasime si murdaria.

Mentionam ca spalarea se face doar cu apa rece si sampon special pentru covoare, nu asiguram curatare chimica uscata.

4. CLATIREA ȘI STOARCEREA. Covorul este introdus in centrifuga, unde se mai face o clatire cu apa din abundenta, urmand apoi stoarcerea. Prin centrifugare se va elimina cca. 94% din apă.

5. USCAREA. Covorul este uscat in interior, intr-o incapere special amenajata, ventilata, in conditii controlate de temperatura si umiditate. Durata: aproximativ 8 ore, in functie de materialul din care este fabricat covorul.

6. ASPIRAREA FINALA SI PARFUMAREA. Dupa uscare, covorul este aspirat din nou, pentru indepartarea parului de animale si a scamelor ramase dupa spalare. La sfarsit, covorul se parfumeaza, se ruleaza și se livreaza catre dumneavoastra.

Avantajele unei spalatorii profesionale

1. Covoarele sunt spalate cu echipamente si tehnologii profesionale.
2. Produsele profesionale folosite garanteaza inlaturarea prafului, a acarienilor si a altor microbi, precum si indepartarea petelor de grasime.
3. Covoarele nu se expun la soare, deci nu-si vor pierde culorile. Uscarea se face cu utilaje speciale.

De ce sa ne alegeti?

1. Ca sa nu cheltuiti banii pe produsele de curatat covoare din supermarket, care nu vor spala niciodata in profunzime covorul dumneavoastra, ci doar va imprastia murdaria si microbii in tesatura acestuia.
2. Ca sa va scutiti pe dumneavoastra insiva de efortul depus cu caratul, batutul si spalatul covoarelor.
3. Pentru ca uscarea pe batator expune covorul prafului citadin si soarelui. Covorul ud se va imbacsi si mai tare sau va fi decolorat de soare. Ce sa mai spunem … daca se intampla sa ploua?!
4. Ca sa nu pierdeti timpul dumneavoastra liber cu toate aceste operatiuni de durata!

Sunati pentru programare

Spalatorie covoare

  • Timp de livrare maxim 2-3 zile
  • Spalare covoare cu echipamente si tehnologii profesionale
  • Uscarea covoarelor se face cu utilaje speciale