Spalatorie covoare

Senzatia pe care ti-o da un covor moale si curat sub picioarele tale este minunata. Covorul ofera camerei o nota de caldura si confort. De aceea poti avea incredere ca vom acorda o atentie sporita in curatarea covoarelor tale. Expertii nostri vor indeparta toate petele, fie ele pete produse de animale, pete de mancare sau datorate circulatiei intense pe o anumita zona a covorului, redandu-i moliciunea si stralucirea de la inceput.


tarife spalare covoare

Etapele spalarii covoarelor

1. COLECTAREA. Membrii echipei noastre vor veni la dumneavoastra pentru colectarea covoarelor. Transportul este gratuit!
2. ANALIZA. Pentru stabilirea celei mai bune metode de spalare se face, în prealabil, analiza tipului de fir din care este facut covorul dumneavoastră.
3. ASPIRAREA. Incepem cu aspirarea cu echipamente profesionale cu electrobătător, marca SEBO, fabricate în Germania. Electrobătătorul curăță și aspira in profunzime covorul si elimina parul de animale. Aspiratorul SEBO PROFESSIONAL G poate fi folosit și la bătutul saltelelor, având o eficiență de aspirare a prafului și acarienilor de până la 21 cm grosime.
4. SPALAREA. Urmeaza șamponarea și spălarea cu masini speciale cu perii rotative electrice, ce patrund in profunzimea covorului. Detergentii utilizati sunt produsi special pentru covoare. Nu contin inalbitori, solventi sau polimeri și au proprietati antibacteriene și antistatice, indeparteaza eficient petele de grasime si murdaria persistenta. Sunt detergenti profesionali, de provenienta germana.
5. CLATIREA PRELIMINARA. Dupa operatiunea de spalare, se face o prima clatire, cu jet de apa, pentru indepartarea detergentului si a murdariei rezultate.
6. CLATIREA ȘI STOARCEREA. Covorul este introdus in centrifuga, unde se mai face o clatire cu apa din abundenta, urmand apoi stoarcerea. Prin centrifugare se va elimina cca. 92% din apă.
7. USCAREA. Covorul este uscat intr-o camera separata, in conditii controlate de temperatura si umiditate. Durata: aproximativ 5 ore, in functie de materialul din care este fabricat covorul.
8. ASPIRAREA FINALA SI PARFUMAREA. Dupa uscare, covorul este aspirat din nou, pentru indepartarea parului de animale si a scamelor ramase dupa spalare. La sfarsit, covorul se parfumeaza, se ruleaza și se livreaza catre dumneavoastra.

Avantajele unei spalatorii profesionale

1. Covoarele sunt spalate cu echipamente si tehnologii profesionale.
2. Produsele profesionale folosite garanteaza inlaturarea prafului, a acarienilor si a altor microbi, precum si indepartarea petelor de grasime.
3. Covoarele nu se expun la soare, deci nu-si vor pierde culorile. Uscarea se face cu utilaje speciale.
Colectarea, transportul, livrarea: GRATUITE!

De ce sa ne alegeti?

1. Ca sa nu cheltuiti banii pe produsele de curatat covoare din supermarket, care nu vor spala niciodata in profunzime covorul dumneavoastra, ci doar va imprastia murdaria si microbii in tesatura acestuia.
2. Ca sa va scutiti pe dumneavoastra insiva de efortul depus cu caratul, batutul si spalatul covoarelor.
3. Pentru ca uscarea pe batator expune covorul prafului citadin si soarelui. Covorul ud se va imbacsi si mai tare sau va fi decolorat de soare. Ce sa mai spunem … daca se intampla sa ploua?!
4. Ca sa nu pierdeti timpul dumneavoastra liber cu toate aceste operatiuni de durata!

Sunati pentru programare

Spalatorie covoare

  • Timp de livrare maxim 2-3 zile
  • Spalare covoare cu echipamente si tehnologii profesionale
  • Uscarea covoarelor se face cu utilaje speciale
  • Gratuit: colectare, transport si livrare covoare