Perla Services - Despre noi

Compania  Perla Services SRL  a aparut pe piata serviciilor profesionale de curatenie din  Mangalia in 2007. Suntem o companie tanara, specializată in servicii profesionale de curatenie atat pentru institutii si persoane juridice, cat si pentru persoane fizice, iar din dorinta de a ne diversifica activitatea am deschis in noiembrie 2013 o spalatorie profesionala de covoare in Mangalia.
Datorita seriozitatii, promptitudinii si a calitatii serviciilor prestate, portofoliul nostru s-a imbogatit in permanenta, printre clientii nostri numarandu-se: birouri de societati comerciale, banci, notariate, cabinete medicale și multe asociatii de proprietari din Mangalia.

Ne mândrim cu echipa noastră! Avem personal fidel, discret și conștiincios. Angajarile se fac numai cu recomandare și după prezentarea cazierului și a analizelor medicale. Personalul nostru a semnat clauza de confidențialitate față de serviciile efectuate. Folosim substante profesionale (ex. Sano, Tana) dedicate fiecărui tip de suprafață și utilaje și echipamente profesionale specifice pentru realizarea operațiilor de curățenie (Tennant, Kaercher, SEBO).

Ne dorim sa devenim cei mai de încredere parteneri ai dumneavoastră, să fim considerați adevarați profesioniști în prestarea serviciilor de curățenie, astfel încât să ne puteți recomanda și altor persoane fizice sau juridice, fără nici o ezitare.

Prestăm servicii de curățenie și colectăm covoare pentru spalat de la Vama Veche până la Neptun-Olimp și 23 August.

Apelați cu încredere la serviciile noastre!

Sunati pentru programare

Servicii oferite

  • Spalatorie profesionala de covoare
  • Servicii de curatenie